No Common People stödjer Locker Room Talk | No Common People

No Common People stödjer Locker Room Talk - jämställdhet och schysst attityd i omklädningsrummet

12 mars 2019 Av NCP AB

Locker Room Talk är en ideell organisation som  i ett förebyggande syfte arbetar med jämställdhet och schyssta attityder mot snacket i omklädningsrummet. Genom att utbilda killar mellan 10-14 år ,i deras omklädningsrum, inom idrottsföreningar och skolor med hjälp av Locker Room Talk-metoden.

Vårt mål är att sudda bort alla mansnormer och skapa ett samhälle där man ska kunna vara sin egna man. Genom att engagera och möta killar i jämställdhetsarbetet, för att lägga grunden för ett samhälle och skapa en ny manlighet, där killar får vara på flera olika sätt.

 

"För att vi på Locker Room Talk ska kunna nå ut med vår utbildning och skapa förändring långsiktigt arbetar vi på en lokal nivå för att nå ut till idrottsföreningarna. Här möjliggör stödet från No Common People att vi kan etablera en lokal förankring i Stockholm och nå ut till ännu fler killar i Stockholmsområdet för att skapa en ny manlighet där killar får vara på flera olika sätt"

- Leon Allinge, Samarbetsansvarig på Locker Room Talk

”Vi på No Common People vill gärna hjälpa Locker Room Talk i deras fantastiska arbete med att nå ut till killar. Deras arbete stämmer väl överens med vår egen värdegrund. Jag är därför väldigt glad att vi får stödja Locker Room Talks lokala satsning i Stockholmsområdet”.

- Carl-Christian Wallin, vice VD NCP No Common People AB

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

No Common People söker Cobolutvecklare och testare i stordatormiljö

Söker du konsult?

Läs mer och anlita våra kompetenta konsulter!

Förändringsledare • Interim Managers • Projektledare • Specialister inom Stordator och Mainframe

Läs om våra konsulter »