Översikt | Om No Common People

Om No Common People

No Common People AB är ett IT-konsultbolag som har funnits sedan 1986 och som tillhandahåller tjänster inom b l a IT-Management, IT-Teknik och IT-Utveckling. En kombination av förståelse för kundens affär, hög expertis- och specialistkompetens, en ständig vilja att utvecklas samt lång erfarenhet inom branschen har gjort oss populära hos våra kunder. No Common Peoples kontor är beläget i Stockholm.No Common People vill vara det självklara stödet i din strävan efter en kostnadseffektiv och rationell IT-verksamhet som ger nytta.

Vi är No Common People för att vi vill visa att vi har fokus på att vara specialister inom våra områden.

Vi gör det vi är bäst på så att du kan fokusera på det som du är bäst på.

Vi är No Common People för att vi tror på att tänka i nya banor.

Vi är någon du kan lita på kan få fram innovativa lösningar, som driver förändring när det behövs och som kan stabilisera implementation när det behövs.

Vi är No Common People för att vi är personliga och pålitliga.

Vi är alltid intresserade av din verksamhet och dina utmaningar för att förstå hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi är inte ”vilka konsulter som helst”. Vi blir snabbt dem du vet att du kan lita på för att få saker gjorda och som du vet att du kan ha en öppen och ärlig dialog med.

Vi är No Common People för att vi ser till att vi har konsulterna som lever upp till detta.

Det gör vi genom att ha ett coachande ledarskap, ett öppet klimat och en platt organisation som ger utrymme för stor personlig utveckling och kreativt utbyte oss konsulter emellan. Vi tror, på riktigt, på att leva som man lär och vi lär att man ska ha roligt i sina uppdrag och att man ska lära och växa. Vi tror på att vara ett team.

Tillsammans är vi No Common People.