Fredrik Carlemalm - Kvalitetssäkrare | No Common People

Fredrik Carlemalm

Kvalitetssäkrare

Fredrik har mångårig erfarenhet från olika uppdrag som kvalitets- och testansvarig i stora projekt och organisationer och har alltid lyckats genomföra uppdragen på ett pragmatiskt och effektivt sätt. Han tar med små medel reda på vad som krävs för ett lyckat resultat, säkerställer mätbarhet och tydlighet såväl i resultat som i organisation och process. Han stöttar därvid projektledare och beställare, så att t.ex. inte fel fokus motverkar syftet.

Fredrik sätter sig snabbt in i nya situationer, får fram en tydlighet i en utredning, granskning, audit eller motsvarande – och pekar sedan även på paralleller och lösningar, såväl ur affärs- som systemperspektiv.
Han har förmågan att se vad som behöver göras och levererar. För Fredrik är kvalitetssäkring inte bara kontrollerande, utan även stödjande!

Fredrik är särskilt väl insatt i bank- och försäkringsverksamhet, liksom telekomområdet. Han har goda teknikkunskaper, inte minst inom IT. Ett unikt område är tillämpad statistik, för verifiering och för effektivare mätningar i samband med processförbättring – och för snabb analys av kvalitetssäkringsuppgifter.
Han är mycket användbar där det krävs förståelse för både traditionell och agil utveckling, t.ex. vid transformationer, eller vid outsourcing, då han är juridiskt erfaren. Alternativt anlitas han som ledningens stöd.

Fredrik anses allmänt mycket kompetent och ansvarsfull, beläst, trovärdig, hjälpsam, lätt att samarbeta med och som en god ledare.

Tillbaka »»

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

No Common People söker Cobolutvecklare och testare i stordatormiljö

Söker du konsult?

Läs mer och anlita våra kompetenta konsulter!

Förändringsledare • Interim Managers • Projektledare • Specialister inom Stordator och Mainframe

Läs om våra konsulter »