Kanban i Praktiken


Kanban i praktiken är en kurs för dig som vill lära dig tillämpa Kanban i utveckling och förvaltning. Kursen riktar sig till alla som är, eller kommer bli involverade i och kring Kanban-tavlor; såsom projektledare, förändringsledare, kravhanterare, förvaltningsledare, systemförvaltare, testledare, facilitatorer, Scrum Master m.fl.

Kanban och agila metoder syftar till effektivisering och optimering, där Kanban-tavlan utgör ett verktyg för att uppnå detta. Genom att konsekvent följa ett givet processflöde och gemensamma regler för optimering, för delar och helhet får man ett jämnt processflöde och kontroll över flaskhalsar.

Kanban-tavlar visualiserar verksamhetens processer, pågående aktiviteter och nuvarande beläggningsgrad. Arbetsmodellen omfattar effektivt teamarbete och kollektivt ansvar.

Kursen hålls av Mats Lindell som har lång IT-erfarenhet inom utveckling, förvaltning, kravhantering, metodstöd, kvalitetssäkring och utbildning.

Alla våra kurser kör vi i samarbete med vår partner Learning Tree. I vårt kalendarium hittar du information om när kursen kommer hållas och hur du anmäler dig! 


Om du har frågor om vårt kursutbud är Calle mannen att prata med!

Calle är en erfaren managementkonsult med fokusområden som förvaltningsledning och projektledning: Calle har en mycket bred erfarenhet från IT-området, tror på innovation och är motiverad av förändring, förbättring och etablering. 

Carl-Christian Wallin
COO & Managementkonsult

+46 (0)70-5767282
carl-christian.wallin(a)ncpab.se